Тиждень безпеки дитини

Робота з питань охорони життя та здоров’я дітей, норм поведінки у надзвичайних ситуаціях знаходить відображення у перспективному та календарному плані як на заняттях, так і у повсякденному житті. Обов’язково один раз на тиждень ( щочетверга ) планується робота з таких питань, як пожежна безпека, правила дорожнього руху, один вдома та поведінка з небезпечними предметами, норми поведінки у надзвичайних ситуаціях.
У рамках Тижня безпеки дитини з 16.05.2011 по 20.05.2011 щоденно робота проходила під девізом:
« Природа-друг, природа-ворог», «Твої дії в разі небезпеки», « Наш девіз-міцне здоров’я», « Небезпека поряд», «Обережність не зашкодить ».
Метою дня тижня стало:
- поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми в дошкільному навчальному закладі з питань особистої безпеки та захисту життя у разі виникнення надзвичайних ситуацій;
- удосконалення теоретичних знань і практичних навичок педагогічних пра-цівників дошкільного закладу з питань захисту та дій в умовах надзви-чайних ситуацій ;
- пропаганда педагогічного досвіду з проблем виховання та організації заходів із запобігання та реагування на надзвичайні ситуації .

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.